Mahindra Sanyo – Speciális acél alapanyagok

Gyűrű divízió

Gyűrű divízió

Introduction picture

Mahindra Sanyo a fő szállítója a széles választékú gyűrű termékeknek Indiában. A gyűrű termékeket kiváló minőségben gyártják, hiszen a gyártáshoz szüksége kiváló minőségű ötvözött acél alapanyagokat is maguk állítják elő. Éppen ezért bíznak meg az iparág vezetői a gyűrű termékekben, és széles körben használják a különféle megerőltető és nagy igénybevételnek kitett ipari alkalmazásokhoz.

Az alábbi gyűrű választékokat gyártják::

Csapágyak: henger, kúpgörgős és golyós csapágyak külső-belső gyűrűi
Autó alkatrészek: fogaskerekek, szinkron gyűrűk, Hypoid fogaskerekek, rögzítő gyűrűk

Korábban ismert Mahindra Ugine Steel Company (Musco) néven alapított céget átnevezték Mahindra Sanyo Special Steel Pvt. Ltd-re (MSSSPL), miután három nagy vállalat, a Mahindra & Mahindra (51%), a Sanyo Special Steel Co., Ltd (29%) (Japán) és a Mitsui & Co., Ltd. (20%) (Japán) egyesült.

Hely: Khopoli, Maharashtra, India
Alapítva: 1962
Alkalmazottak száma ~ 1200

 

Acél divízió

Acél Divízió

Introduction picture

Termékek:

  • Kovácsoltvas termékek
  • Hengerelt termékek
  • Öntött termékek
  • Fényezett / hántolt rudakMSSSPL acéltermékeket biztosít számos járműgyártónak és alkatrészek beszállítónak, pl. főtengelyek, hajtókarok, stb. Az  MSSSPL Steel folyamatosan fejleszt ki nagy teljesítményű acéltermékeket. Mahindra & Mahindra, TATA, Ashok Leyland, L & T Komatsu, Maruti stb van néhány vevők Automobile és Earthmovers Steel.